تبلیغات
دنیای مد و فشن و ارایش و زیبایی - گذاشتن قند در دهان ایجادكننده پوسیدگی

دنیای مد و فشن و ارایش و زیبایی

عاشقانه , مو , مد و فشن و ارایش و زیبایی, پوست , ازدواج ,عکس هندی, , اس ام اس , تست روانشناسی , اس ام اس و جک , ازدواج , ارایش

گذاشتن قند در دهان ایجادكننده پوسیدگی
گفته داندانپزشكان، یكی از عوامل مهم ایجادكننده پوسیدگی، گذاشتن قند در دهان است.

دكتر''ناصر پور ابراهیم''رئیس انجمن دندانپزشكان سازمان نظام پزشكی استان اصفهان گفت:به توصیه بهداشت جهانی به دلیل تاثیر مخرب قند بر روی دندانها ، هیچگاه نباید قند را در دهان گذاشت.

وی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : در میان ایرانیان عادت شده كه اول قند را در دهان می‌گذارند بعد چای را می‌نوشند كه این عادت نادرست موجب فرسودگی دندانها می‌شود.

وی بااشاره به اینكه برای كاهش میزان تخریب شیرینی قند بهتر است قند در چای حل شود، گفت:حتی بهتر است به جای قند از خرما كه كلوكز طبیعی و تنظیم شده دارد و باعث بیماری دیابت نمی‌شود، استفاده كرد و به جای شكر،عسل مورد استفاده قرار بگیرد.

بقیه در ادامه مطلب

گفته داندانپزشكان، یكی از عوامل مهم ایجادكننده پوسیدگی، گذاشتن قند در دهان است.

دكتر''ناصر پور ابراهیم''رئیس انجمن دندانپزشكان سازمان نظام پزشكی استان اصفهان گفت:به توصیه بهداشت جهانی به دلیل تاثیر مخرب قند بر روی دندانها ، هیچگاه نباید قند را در دهان گذاشت.

وی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : در میان ایرانیان عادت شده كه اول قند را در دهان می‌گذارند بعد چای را می‌نوشند كه این عادت نادرست موجب فرسودگی دندانها می‌شود.

وی بااشاره به اینكه برای كاهش میزان تخریب شیرینی قند بهتر است قند در چای حل شود، گفت:حتی بهتر است به جای قند از خرما كه كلوكز طبیعی و تنظیم شده دارد و باعث بیماری دیابت نمی‌شود، استفاده كرد و به جای شكر،عسل مورد استفاده قرار بگیرد. 

 گفته داندانپزشكان، یكی از عوامل مهم ایجادكننده پوسیدگی، گذاشتن قند در دهان است.

دكتر''ناصر پور ابراهیم''رئیس انجمن دندانپزشكان سازمان نظام پزشكی استان اصفهان گفت:به توصیه بهداشت جهانی به دلیل تاثیر مخرب قند بر روی دندانها ، هیچگاه نباید قند را در دهان گذاشت.

وی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : در میان ایرانیان عادت شده كه اول قند را در دهان می‌گذارند بعد چای را می‌نوشند كه این عادت نادرست موجب فرسودگی دندانها می‌شود.

وی بااشاره به اینكه برای كاهش میزان تخریب شیرینی قند بهتر است قند در چای حل شود، گفت:حتی بهتر است به جای قند از خرما كه كلوكز طبیعی و تنظیم شده دارد و باعث بیماری دیابت نمی‌شود، استفاده كرد و به جای شكر،عسل مورد استفاده قرار بگیرد.

وی تاكید كرد: باید بعد از خوردن هر نوع مواد غذایی شیرین ، دندانها با مسواك و حداقل آب ساده شسته شود.

وی اضافه كرد: كودكان به تناول مواد شیرین مانند شكلات و جویدن قند علاقه نشان می‌دهند در حالی كه مصرف بی‌رویه این مواد موجب پوسیدگی دندانهای شیری و ایجاد فاصله بین آنها می‌شود.

''دكتر نسرین شاه‌نظری'' دندانپزشك نیز گفت : بزرگسالان باید از خوردن پشت سرهم غذای گرم و سرد، ترش و شیرین و تند به كودكان خود اجتناب كنند.

وی افرود: این عمل باعث ترك خوردن،خرد شدن و از بین رفتن مینای دندانها می‌شود.

وی با اشاره به رواج الگوهای غذایی نادرست مانند مصرف غذاهای فانتزی در خانواده‌ها گفت: خوردن پیتزا ، اسنك ، همبرگر داغ و برخی از غذاهای خانه همراه با نوشابه، آب و سالاد سرد باعث آسیب دندانهای شیری و دائمی افراد بخصوص كودكان می‌شود.

وی اضافه كرد:خانواده‌ها باید خود و كودكان را ملزم كنند كه‌بعد از خوردن هر نوع خوراكی، دندان و دهان خود را با آب ساده بشویند



طبقه بندی: سلامتی دندان،  پزشکی و زیبایی ، 
برچسب ها: سلامتی دندان، گذاشتن قند در دهان ایجادكننده پوسیدگی،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 13 آبان 1387 توسط ساحل | نظرات ()
موضوعات
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت